Osobní vozy

Získejte okamžitou hotovost prodejem nepojízdného vozu

likvidace auta Praha

Potřebujete prodat auto a nevíte, na koho se obrátit? Zapomeňte na autobazary a vyzkoušejte službu výkupu aut za hotové. V dnešní nejisté době se hodí každá koruna, a pokud se obrátíte na firmu, která provádí likvidace vozidel, své peníze dostanete na ruku a zbavíte se okamžitě svého vozu, ať je v jakémkoliv stavu. Chcete vědět víc? Čtěte dál!

Jak funguje výkup aut

Je to velmi jednoduché. Navštívíte webovou stránku zahotove.cz a zkontaktujete se s pracovníkem, který vám buď na základě vámi vyplněné kalkulačky, nebo po telefonu, sdělí přibližnou cenu za vaše vozidlo. Poté přijede přímo k vám a cenu upřesní na místě. Ta se odvíjí od stáří vozu, značky, a samozřejmě jeho stavu. Pokud se domluvíte, vašemu prodeji už nestojí nic v cestě. Podepíše se kupní smlouva a technický pracovník této společnosti zařídí odvoz vašeho auta na jejich náklady.

Takto lze řešit nejen likvidace auta Praha, ale svůj vůz můžete prodat kdekoliv po České republice.

Co je hlavní výhodou?

Oproti autobazarům má tato služba několik výhod. Jednou z nich je ta, že na své peníze nebudete čekat, ale dostanete je rovnou na ruku při podpisu smlouvy! Celý proces vám navíc zabere jen něco kolem 30 minut. A co se týče následných formalit, jako je například odhlášení autovraku, likvidační formulář nebo zařízení jiné potřebné dokumentace, ani o to se nemusíte starat. Společnost vše potřebné zařídí za vás.

Jaká auta můžete takto prodat?

Ještě pro vás máme několik dobrých zpráv na konec. Prodat jde v podstatě jakýkoliv vůz. Takže nejen osobní ještě pojízdný automobil, ale také nepojízdný vrak, stroj nebo nákladní auto ve velmi špatném stavu. Vůz musí mít jen všechna kola, aby s ním bylo možné manipulovat. A možné je také prodat automobil, na který se vztahuje leasing. Společnost od vás i v tomto případě auto odkoupí a leasing doplatí.