Představujeme firmy

Servisní služby jsou pro zodpovědné řidiče velmi důležité

Zimní servisní akce Škoda

Možná vlastníte žhavou novinku mezi automobily nebo máte před domem zaparkovaný model, který už je několik let vaším spolehlivým parťákem. V každém případě však nezanedbáváte prevenci, s níž si můžete ušetřit řadu budoucích problémů. 

Nebo potřebujete připravit na blížící se termín STK? I tato prohlídka lze domluvit v autorizovaném servisu ještě dnes, nemusíte proto na nic čekat a zažívat obtížné chvíle. Věnujte se raději dlouhodobé prevenci, podobně jako tehdy, pokud jde o zdraví. 

Připraven je také pozáruční servis

Lakýrník a klempíř nepracují jen s novými modely, ale čas od času samozřejmě mají zakázky i na starších typech vozů. A to samozřejmě nejen tehdy, když se blíží zimní období, ale prakticky po celý rok. Autorizovaný servis Škoda Praha nabídne i ruční mytí a práci elektrikáře, objednat se na návštěvu můžete například i skrze krátký online formulář – tedy ušetřit si čas osobní návštěvou nebo dlouhým telefonátem, jenž by vás v závěru dne úplně vyčerpal. 

Připravená je komplexní kontrola, kdy projde zátěžovým testem i autobaterie a nezapomene se ani na kontrolu podvozku. Potřebujete přezout pneumatiky na zimní verzi? Žádný problém, ještě dnes může být hotovo…

Autorizovaný servis Škoda Praha

Pečlivá kontrola před zimou je věc zodpovědnosti

Musíte mít jistotu, že vás v zimních měsících nic nepříjemného nepřekvapí. Stačí jediná návštěva a komplexní prohlídka se postará o všechno, co je opravdu důležité – od kontroly stavu baterie až po klimatizaci. Zimní servisní akce Škoda připraví váš vůz na obtížné období a nevynechá nic, co by bylo opravdu podstatné. Svěřit své auto zkušeným profesionálům a druhý den si pro něj přijet, nic složitého nebo časově náročného, že? Snad i proto je značka jako Škoda tak populární napříč generacemi, ale faktem zůstává, že potěší nejen patrioty.