Představujeme firmy

Kvalitní myčky aut

Zvažujete návštěvu automyčky a přemýšlíte jako faktory by měly být rozhodující při výběru vhodného typu? V první řadě si budete muset ujasnit, zda si chcete svůj vůz mýt sami, nebo chcete plně automatizovanou službu, případně chcete ruční mytí, které provede někdo za vás.

myčka aut

Šetrné ruční mytí

Co se týká šetrnosti, jasnou volbou je ruční mytí, i když i to vyžaduje pečlivost a opatrnost. Pokud si budete mýt auto sami, určitě nepodceňte výběr vhodných mycích prostředků a pomůcek. Vzhledem k tomu, že legislativa neumožňuje mytí automobilu na volných prostranstvích v přírodě, těší se stále větší oblibě bezkontaktní myčky. Díky samoobslužným tlakovým mycím pistolím se jedná o velmi efektivní způsob, za příznivou cenu a navíc i poměrně rychlý. Respektive, mytí auta v mycím boxu může trvat tak dlouho, dokud nebudete s výsledkem zcela spokojeni a kolik budete mít času. Někdy stačí jen rychlý oplach nejhorší špíny, jindy můžete absolvovat celý mycí proces včetně voskování. Bezkontaktní myčka si v posledních letech vybudovala na trhu velmi silnou pozici, na což reagují specializované firmy instalací nových mycích boxů. Mezi rozšířené patří myčky aut společnosti bkfcarwash.cz, která se specializuje nejen na bezkontaktní myčky, ale také na portálové myčky aut. Pro mnoho řidičů se myčka aut stala nepostradatelnou součástí jejich cest. Přece jenom údržba vozu není záležitostí, která by se měla provádět jen doma. Vzhledem k bezpečnosti provozu je nezbytné zohledňovat aktuální stav vozu a v případě potřeby auto před cestou uvést do odpovídajícího stavu.

Myčky aut najdete lehce

Myčky aut najdete v dnešní době prakticky všude. Samozřejmostí jsou myčky na benzinových pumpách, a poměrně často nabízí ruční mytí i obchodní centra. I přes oblibu bezkontaktního mytí si však svou pozici stále udržují také klasické kartáčové myčky aut a to zejména v zimních měsících, kdy je příjemnější zůstat sedět v teple vozu a nechat stroje ať pracují za vás.