Představujeme firmy Tipy a triky

Výhody myček aut BKF CarWash

Nadchla Vás nabídka společnosti BKF CarWash na myčku aut a rádi byste nějakou pořídili také k Vám do pneuservisu? Automyčky aut byly navrženy zejména pro lokality s nízkou až středně velkou intenzitou mytí. Za taková místa jsou považovány zejména menší až středně velké města. Společnost BKF CarWash doporučuje modulární mycí boxy umístit u venkovských provozoven či provozoven u prodejen.

automyčka

Samoobslužné modulární mycí boxy pro mytí aut mohou sloužit také jako doplňkové služby čerpacích stanic, stanic technické kontroly i pneuservisů. Při pronájmu či koupi modulárních mycích boxů získáte plně vybavenou ocelovou konstrukci se střechou. Všechny komponenty byly vyrobeny na základě projektu společnosti BKF CarWash. Více informací o pronájmu automyček najdete na našich webových stránkách bkfcarwash.cz.

Automyčky disponují pěti základními mycími programy a jedním volitelným programem. Základní programy slouží pro předmytí, základní mytí aut, voskování a závěrečný oplach. Volitelný program umožňuje provést postřik ráfků za aplikace čisticího prostředku na ráfky. Tento program umožňuje odstranit nánosy a usazeniny z brzdových čelistí. Celý proces probíhá za použití změkčené vody pod nízkým tlakem.

V chladném zimním období oceníte jistě také vnější systém proti zamrzání a nouzový systém proti zamrzání, jež jsou součástí automyček. Vaši zákazníci naopak uvítají možnost bezhotovostní platby. Majitelé služebních vozidel budou jistě rádi využívat věrnostní program, který mimo jiné umožňuje dobýt BKF kartu jednoduše a rychle prostřednictvím našich webových stránek. Společnost BKF CarWash je prozatím jedinou společností, která tuto možnost na českém trhu svým klientům poskytuje.