Nezařazené

Servis automobilů vyžaduje pravidelnost

Majitelé automobilů mají nemalé starosti s provozem a udržováním těchto dopravních prostředků, které jim dávají jistou volnost pohybu kamkoliv a kdykoliv. Nesmíte zapomenout na zaplacení povinného ručení, havarijního pojištění, asistenčních služeb, náhradních dílů a různého servisu.

autoopravna

Četnost prohlídek u automobilů

Výrobce určuje četnost pravidelných servisních prohlídek, aby se včas předešlo určitým poruchám a opotřebování jednotlivých částí. Intervaly se od sebe odlišují v závislosti na motorizaci jednotlivých modelů, době provozu, najetých kilometrech a na dalších parametrech. Ve vlastním zájmu navštívíte třeba autoservis České Budějovice, kde se věnují všem značkám. Očekávejte služby dílny disponující nemodernější technikou, se kterou pracují zkušení profesionálové. Stačí zavolat a máte po problému, protože si na vás udělají vždy dostatek času. Pneuservis České Budějovice funguje na jedničku! Stačí chvilka a máte vyřešeno přezutí na letní nebo zimní pneumatiky. Nezdráhejte se, výměna proběhne pohodově a s řádným kalibrováním.

Starosti a vozidlo přenechte odborníkům

Někteří ani netuší, co všechno obnáší spolehlivá funkčnost. Z mechanických prací lze jmenovat výměnu čepů, oleje a filtrů, zadních brzd, homokinetických kloubů, výfuků, motorových rozvodů, brzdových destiček, kotoučů, spojek apod. Bourali jste? Nezoufejte, protože v autoservisu dovedou najít přesný odstín pro poškozenou nebo měněnou karoserii.

Autolakovna České Budějovice obstará barvu a lesk podle vašeho přání. Dojde ke kompletní nebo částečné změně barevného odstínu. Nechybí schopnost vyrobit originální design či zapracování loga firmy na vybranou část. Pomocí profesionálního lakovacího boxu se zamezuje zanesení prachu a malých nečistot nejen během práce, ale hlavně v době zasychání, kdy je potřeba dokonale ochránit povrch.