Nezařazené

Uskladnění druhé sady pneumatik

Jak správně uskladnit nepoužívanou sadu pneumatik? Přečtěte si jednoduchý návod jak na to. Skladování usnadní držáky, obaly a pomůcky pro uskladnění u Vás doma. Máte nedostatek místa? Uskladnění v pneuservise je řešení pro majitele bytů nebo malých domků.

Uskladnění pneumatik doma

Pro snazší skladování pneumatik doma ve sklepě nebo garáži je na trhu řada pomocníků. Ať už jde o regály pro správné a snadné umístění sady pneumatik s disky nebo bez nebo ochranné obaly díky kterým se při manipulaci s pneumatikami neušpiníte. Všechny tyto pomocníky zakoupíte výhodně v internetových obchodech s pneumatikami a příslušenstvím.

Uskladnění v pneuservise

Bydlíte v bytě a nemáte místa nazbyt? Sada pneumatik zabere poměrně mnoho místa. Větší pneuservisy proto nabízí službu uskladnění pneumatik. Nepoužívanou sadu pneumatik Vám zde na potřebnou dobu za malý poplatek uskladní.

4 komentář

  1. Se s tím neparu a vzdycky je polozim do garaze na sebe a nikdy nebyl problem… nac kupovat predrazene stojany

  2. Já si je nechávám v pneuservise mimo sezónu za 100kc/pneu a je to bez starosti, protoze bydlim na byte a mista neni…

  3. Ric P. Dave – Thanks for taking the time to do up these videos. I look forward to getting them each Friday (unlike a lot of other email I get). Your ‘anybody can do this’ approach helps even neophytes like me feel empowered to tackle what can be a topic often clouded by &#2ps6;geek-12eak≱. Best of the Season to You and Yours, Ric.

Komentáře nejsou povoleny.