Nezařazené Osobní vozy Placená inzerce Představujeme firmy Představujeme značky

Představujeme značku Suzuki

Stále častěji se na silnicích setkáváme s vozy značky Suzuki. Proč roste jejich obliba? Jaká je historie značky a kde koupit tyto vozy, to vše se dozvíte v dnešním článku.

Nejprve si značku představíme, protože to u nás není běžná značka u automobilů a málokdo zná její historii.

O značce Suzuki

Značka nedávno oslavila stoleté výročí založení. Byla totiž založena již v roce 1909 panem Michio Suzuki v Japonsku. Dnes společnost vystupuje pod názvem Suzuki Motor Corporation a hlavně vyrábí automobily, motocykly a lodní motory. Celkově se jedná o 9. největšího výrobce automobilů s 35 výrobními závody po celém světě. Stejně jak ostatní japonští výrobci byl nucen po zemětřesení v březnu 2011 omezit výrobu a celkově čeká letošní rok pokles kvůli nedostatečné výrobní kapacitě některých komponent.

Tady ještě odbočíme obecně k Japonsku a automobilovému trhu. Japonsko nám dalo 4 velké značky Toyota, Honda, Nissan a Suzuki, která je z nich nejmenší.

Co nám značka Suzuki nabízí?

Asi nejznámější v naší zemi je kompaktní vozidlo Suzuki Swift (některé hlasy tvrdí, že Škoda Fabia II se jejím vzhledem silně inspirovala). Celkově se na českém trhu prodává 7 modelů značky Suzuki.

  • Suzuki Alto
  • Suzuki Swift
  • Suzuki Splash
  • Suzuki SX4
  • Suzuki Jimny
  • Suzuki Grand Vitara
  • Suzuki Kizashi

Prodejce vozů Suzuki Charouz

Jedná se o největšího prodejce vozů Suzuki v České republice. Má dvě pobočky – Praha a Česká Třebová. Samozřejmostí je i přidružený servis vozů Suzuki, takže o vaše auto bude profesionálně postaráno. Pokud si chcete vůz vyzkoušet, stačí zavolat a domluvit si termín. Druhou možností je využít půjčovnu vozů a na určitý čas si vozidlo Suzuki půjčit. Ideální kombinace pro ještě nerozhodnuté zákazníky.

3 komentář

  1. Soll man eigentlch in die Mail nur seinen Nickname reescnhriiben oder schon auch einen kurzen Text warum man dafür geeignet wäre und ausgewählt werden sollte???

  2. Griffin moves forward with the Clippers while CP3 stalls in the negotiation. Paul knows the heartbeat of the City and this league after playing in front of LA crowds for one season. Winning Championship with Clippers is a long shot and getting a favorable deal with Sterling for a very long time will never happen especially if GM’s and Coaches don’t really trust Sterling. Therefore, if the marquee PG’s don’t come to LA, I’m positive CP3 will be in purple and gold next season this time without Stern’s interference. Paul smells the gold mine in the vicinity by just being patient.

Komentáře nejsou povoleny.