Placená inzerce Představujeme firmy

Představujeme Autodíly P&P

Autodíly P&P nabízí široký sortiment náhradních dílů pro vaše vozidlo. Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradí.

Máte problém na vašem vozidle a nechcete hned vyrazit do servisu? Drobné opravy jako vyměnit žárovku či stěrače zvládne téměř každý. V prodejně Autodíly P&P vám rádi poradí, jaký typ je vhodný – vždyť na to jsou specialisti za více než 17 letou praxi!

Druhy náhradních dílů

  • Části podvozku
  • Motorové díly
  • Motorové oleje
  • Karosářské díly

Mezi často prodávané autodíly patří části podvozku – tlumiče, pružiny pérování a uložení tlumičů. Což je také trochu způsobeno nízkou kvalitou našich silnic, ale ta se jen tak rychle nezmění. Mezi části podvozku, které máme standardně v nabídce a na běžné vozy i skladem jsou díly brzdové soustavy a náprav. Do sortimentu patří i motorové díly, klínové a rozvodové řemeny a filtry. Dále prodejna nabízí motorové oleje značek Castrol a Mobil. Konečně v nabídce najdete i karosářské díly všech typů jako jsou světlomety, nárazníky, kapoty, autoskla a další.

Stručně z historie Autodíly P&P

Historie firmy sahá na začátek devadesátých let minulého století (rok 1993), kdy pan Jaroslav Pýcha poprvé otevřel svou prodejnu. Od té doby si již vytvořil stabilní klientelu zákazníků, kteří se rádi vrací, protože jak sám pan Pýcha říká: „Snažíme se vyhovět každému zákazníkovi bez rozdílu zda se jedná o firmu či jednotlivce. Pokud si neví rady, rádi poradíme, protože máme zkušenosti i s provozování autoservisu.“

Pokud budete hledat společnost Autodíly P&P, tak sídlí na Jankovcova 27 v Praze 7.