Placená inzerce Pojištění

Povinné ručení DIRECT

V dnešním článku si představíme povinné ručení DIRECT a jeho výhody.

Povinné ručení patří zajisté mezi vysoce konkurenční trhy, kde spolu soupeří 13 pojišťoven. V dnešním článku si představíme jednu z nich. DIRECT pojišťovna patří u nás k nejmladším na trhu. Nicméně za tu krátkou dobu, si ale díky masivním reklamním kampaním napříč médii, stihla vytvořit silnou značku. Ostatně je mezi čtenáři někdo, kdo o pojišťovna DIRECT ještě nikdy neslyšel?

Nabídka společnosti DIRECT

DIRECT vstoupil na český trh poměrně agresivní reklamní kampaní, kterou zahltil všechna média. Jejich vlajkovou lodí je povinné ručení. Jelikož základní obsah pojištění je daný zákonem, svádí se souboj s konkurencí především cenou a dodatečnými službami (asistenční služba, havarijní pojištění, AutoHELP a další služby). Ceny nejsou stanoveny pevně, ale ušité každému klientovi na míru. Tím je možné více zvýhodnit řidiče, kteří v posledních letech neměly pojistné čerpání. Cena tak může klesnout i na polovinu či méně!

Nyní pojišťovna DIRECT nabízí 3 měsíce povinné ručení zdarma

Pro zjištění ceny doporučujeme využít kalkulačku na internetových stránkách pojištovny – povinné ručení online výpočet. Snadno tak zjistíte, kolik ušetříte. Pojistku můžete uzavřít rovnou přes internet a ušetříte si tak cestu na pobočku pojišťovny. Všechny potřebné podklady pro uzavření smlouvy(včetně zelené karty) vám dorazí poštou.

Stručně z historie pojišťovny DIRECT

Pojišťovna DIRECT vznikla poměrně nedávno. V květnu 2011 oslaví teprve 4. výročí působení na českém trhu. Během této velmi krátké doby se jí podařilo vydobýt na trhu významnou pozici v oblasti pojištění motorových vozidel. Za loňský rok uzavřeli o 37% více pojistných smluv než v roce 2009. To je řadí mezi nejrychleji rostoucí společnosti v oblasti neživotních pojištění.

1 komentář

  1. Nechápu jak mohl Direct získat 2 roky po sobě cenu za nejdynamičtejší společnost a pak ukončit činnost…něco dělali zle, možná levné pojistné?

Komentáře nejsou povoleny.