Osobní vozy Placená inzerce Pojištění

Představujeme stránky LepšíRučení.cz

V dnešním článku si představíme informační stránky LepšíRučení.cz, kde získáte aktuální informace o tom, která pojišťovna má nejvýhodnější povinné ručení právě pro vás.

Povinné ručení je velmi konkurenční

Povinné ručení je bez pochyby jeden z nejvíce konkurenčních oborů. Což pro vás znamená obrovskou výhodu – pojišťovny se doslova předhání v nejrůznějších nabídkách. Často tak lze ušetřit i desítky procent, pokud změníte vaši pojišťovnu. Ale komu by se chtělo obíhat všech 14 pojišťoven (Allianz pojišťovna, AXA pojišťovna, CHARTIS pojišťovna, Česká podnikatelská pojišťovna, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DIRECT Pojištovna, Generali Pojišťovna, Hasičská vzájemná pojišťovna, Kooperativa pojišťovna, Slavia Pojišťovna, Triglav pojišťovna, UNIQA pojišťovna a Wüstenrot pojišťovna) poskytujících povinné ručení.

Na povinném ručení lze ušetřit i desítky procent – stačí jediné a to změna vaší pojišťovny!

Vyzkoušejte porovnání online

Při zakoupení povinné ručení online lze výrazně ušetřit. Spousta zákazníků je stále konzervativních a bojí se takto důležitou věc zřídit přes internet. Nicméně tyto obavy nejsou na místě, protože se pojistíte stejně, jakoby jste pojistku uzavřel přímo na pobočce. Jen si ušetříte cestu a navíc často i na samotném pojištění. Zajímá vás jak nejsnadněji změnit pojišťovnu nebo změny bodového systému? Podívejte se do příručky na webu LepšíRučení.cz

1 komentář

  1. Zajímavý srovnávač, našel jsem mnoho výhodnějších nabídek jak mám teď. Uvažuji že vypovím smlouvu a uzavřu ji online jak radíte.

Komentáře nejsou povoleny.