Placená inzerce Pojištění

Pojištění vozidel online

Zdá se vám vaše pojistka na vozidlo příliš drahá? Prakticky pro každého lze najít levnější pojistka! Čtěte dále a dozvíte se více.

Pojišťovny často mění své sazby a vytváření neustále nové a nové produkty. Snaží se tak stálým zákazníkům prodávat produkt na který jsou zvyklý a nové lákat na nový produkt, který je často výhodnější. Vás ale automaticky nepřevedou na nový produkt, protože by z vás rázem mohli mít méně peněz!

Online pojištění vozidla ušetříte.

Před zaplacením každé složenky je dobré porovnat si aktuální ceny na trhu a případně provést změnu. Neplaťte více než musíte! Povinné ručení a jeho rozsah je dán zákonem, pojišťovny a jejich produkty se tak liší pouze kosmeticky.

Některé pojišťovny se v posledním roce snaží zaujmout nabídkou povinné ručení (také zákonné pojištění vozidla) NA100PRO (Kooperativa), která jak již název napovídá hradí 100% nezaviněných škod. Rovněž jsou poskytovány nadstandardní asistenční služby a zapůjčení vozidla po celou dobu opravy. Podobnou službu má i Česká pojišťovna pod názvem „Povinné ručení Bez povinností“.

Reklama na povinné ručení Kooperativa

1 komentář

  1. Ja jsem u český pojišťovny už několik let maximálne spokojený. Cenu mi nezvedli, díky bonusu platím minimum peněz takže zatim to měnit neplánuji.

Komentáře nejsou povoleny.