Představujeme firmy

Půjčovna dodávek Praha

Stěhujete se? Potřebuje dovézt domů věci a nemáte k dispozici auto? Dnes vám představíme firmu z Prahy zabývající se půjčováním dodávek, minibusů, vozíků a přívěsů.
Půjčovna dodávek vyřeší vaše starosti s přepravou rozměrných nákladů či většího množství lidí prostřednictvím minibusů. Můžete si půjčit i přívěsný vozík za auto nebo přívěs dle vašich potřeb.

Půjčení dodávky se vyplatí

  1. Mnoho lidí dělá při výběru auta chybu, že si pořídí zbytečně veliké a pak po většinu roku jezdí v autě sami. To je samozřejmě neekonomické a někdy i nepraktické pokud parkujete ve městě.
  2. Na druhé straně jsou majitelů vozů, kteří ho pravidelně přetěžují. Běžné auto má užitnou hmotnost pouze kolem 400kg! Myslete na to, že přetěžování se vám nevyplatí – odrovnáte si při nejmenším tlumiče. Tato jízda je zároveň i nebezpečná, protože auto není na takové náklady konstruováno a může se chovat nepředvídatelně.
  3. Můžete si pronajmout dodávku včetně řidiče pokud si netroufáte sami.

Podívejte se na půjčovna dodávek Praha

Řešením je pronájem potřebného prostředku – o nic se nestaráte jen si auto vyzvednete a jedete. Dodávky jsou vozidla do 3500kg, takže vám stačí klasický řidičský průkaz na auto. Můžete si dodávku půjčit klidně jen na hodinu nebo i na týden dle vašich potřeb.

A ptáte se na cenu? Třeba v půjčovna dodávek již od od 699Kč / den.