Představujeme firmy

Cestujte a stěhujte bez omezení

Ať už patříte mezi fanoušky rodinného kempování u českých rybníků či vás lákají dálky a dobrodružství s přáteli v jižních zemích, vždy určitě hledáte způsob, jak si maximálně celou dovolenou a výlet užít po svém. Tomu, kdo nedává přednost dražšímu cestování letadlem a naopak auto se mu zdá příliš malé, se okruh možností dopravy výrazně snižuje. Jenže je ještě možnost půjčit si třeba minibusy nebo vany s přívěsy, kam vměstnáte celou partu i kompletní sportovní náčiní!

užitkové vozy

Výhodný nákup, který se vám rychle zúročí

Majitelé menších osobních aut budou tleskat široké nabídce zahrnující užitkové vozy, s nimiž získáte celoroční zázemí pro své podnikatelské aktivity či osobní plány. Například taková dodávka najde uplatnění prakticky po celý rok, ať už na svážení věcí, stěhování a podnikání. Konečně vám odpadnou starosti s hledáním výhodné půjčovny a stejně tak cenově dostupného zprostředkovatele. Bazarový valník zcela jistě plně využijete při stavebních pracích, stejně jako šikovně řešený sklápěč s možností rychlé vykládky materiálu na vámi preferované místo.

Vozy větších rozměrů proto nesmí chybět v žádném zahradnickém centru, stavební firmě, v zemědělském objektu nebo u drobných podnikatelů, jimž výrazně sníží náklady za přepravu. A majitelé rodinných domků či chalupy určitě ocení výhody vozíku při převážení rozměrných břemen.

Špičkové pickupy od předních výrobců

Prodej dodávek čítá nejméně dvacet světových značek s letitou historií a skvělým výkonem. Záleží pouze na vás, jaké funkce dodávky pro vás hrají prioritní roli. Stane-li se vaším favoritem van, připlaťte si raději za nadstandardní výbavu počítající s klimatizací a stejně tak automatickou převodovkou a tempomatem. I starší furgony mohou být v zánovním stavu a posloužit vám i několik let! U seriózních prodejců koupíte užitkové i osobní servisované vozy a rovněž se na odborníky smíte obrátit v momentě, kdy budete potřebovat zajistit financování nebo odkup svého nevyužívaného vozu.