Představujeme firmy

Výhodný výkup a prodej nákladních vozidel

nákladní technika

Současný trh nabízí spoustu nákladních vozidel od světoznámých výrobců, ale ne vždy si podnikatelé mohou dovolit pořídit úplně nové auto. Prodej a pronájem nákladní techniky vás může inspirovat k pořízení za výhodnější ceny. Stačí si vybrat podle dostupných parametrů.

Peníze ihned za prodej nákladních vozidel

Rozhodli jste se, že váš momentálně nepoužívaný náklaďák prodáte? Určitě neváhejte, protože je zájem o výkup nákladních vozidel všech typů a značek. Poptávka je také po dalších užitkových modelech. Nejprve stačí vyplnit online formulář, aby došlo k nacenění a kontaktování. Uvedete osobní údaje, značku a druh vozu, požadovanou cenu, výkon, celkovou hmotnost a rok výroby. Dále vložíte fotografie, aby mohli zájemci prohlížet konkrétní nabídky s jasnou představou. Specialista s mnohaletými zkušenostmi se ujme nezávazného ocenění vašeho auta. Výkupní cena je vždy nejvyšší možnou a reálnou. Mezi výhody patří okamžité vyplacení peněz v hotovosti nebo na bankovní účet. Firma ihned přebere veškeré záruky za automobil, postará se o administrativu související s převodem, dokonce se lze předem domluvit na odvozu přímo od vašeho bydliště či firmy. Nechybí ani varianta protiúčtu jakýmkoliv vozem, přičemž se u výkupní sumy zohlední, že jste si zde vybrali auto.

Úspěšný prodej vašich vozidel

Prodej nákladních vozů se zrealizuje takovým způsobem, abyste byli maximálně spokojeni. Díky kontaktům existuje i možnost prodeje do zahraničí, avšak vy se nemusíte vůbec starat o administrativu související s vývozem. Z prodeje se požadují provize jenom od tří procent z konečné ceny. Silná síť odběratelů a spolupracujících partnerů zaručuje rychlé a bezproblémové prodávání. Příprava k prezentaci na ověřených inzertních webech po celé Evropě zahrnuje profi nafocení, což usnadní výběr mezi mnoha dalšími zveřejněnými nabídkami.