Autopůjčovna Placená inzerce Představujeme firmy

DDcar – Autopůjčovna a přeprava osob

V dnešním článku si představíme společnost DDcar, která podniká v oblasti autopůjčoven a přepravy osob.

Krátkodobý i dlouhodobý pronájmem vozů

Autopůjčovna Praha DDcar patří k menším půjčovnám, a proto nabízí mnohé služby individuálně uzpůsobené potřebám každého zákazníka. Můžete si tak například pronajmout auto včetně řidiče (mluví česky, anglicky či španělsky), který vás zaveze na výlety na nejzajímavější místa České republiky – Český Krumlov, Brno a jiná města.

Pro zákazníky, kteří chtějí poznat co nejvíce, je v nabídce i jednosměrný pronájem po celé ČR a po střední a západní Evropě. Mnoho zákazníků již přišlo do kontaktu s nepoctivými autopůjčovnami či přepravními službami, proto vám garantují konečné ceny bez navyšování.

I zahraniční klientela nepřijde zkrátka

Autopůjčovnu(prague car rental) či přeprava osob často využívají turisté, a proto se zahraničním klientům snaží nabídnout služby, na které jsou zvyklý. Jedná se například o platbu kartou či platbu ve světových měnách. Potřebné dokumenty jsou k dispozici i v anglickém jazyce. Někteří klienti také využijí možnost zapůjčení aut s automatickou převodovkou. Využít lze i transfer letiště (prague airport transfers).

 

1 komentář

  1. Je vždy obtížné najít informace o dovolené a cestování, tyto informace jsou velmi vzácné a málo díky za tyto informace.

Komentáře nejsou povoleny.