Představujeme firmy

Cenově výhodné dlouhodobé pronájmy aut

Dlouhodobý pronájem aut

Autopůjčovna může mnohdy zachránit uskutečnění důležitých naplánovaných cest. Vaše auto najednou vypoví službu, nebo vůbec neuvažujete o koupi nového a raději upřednostníte půjčení na určitou dobu. 

Dlouhodobý pronájem auta Praha

Potřebujete si půjčit vozidlo na delší čas? Potom jistě uvítáte velký výběr, kde najdete jen bezpečné, spolehlivé a čisté vozy. Bezkonkurenční ceny vás jistě potěší u nových a ročních modelů. Jestliže objevíte u konkurence lepší podmínky za stejný typ, stačí poslat odkaz, abyste obratem získali mnohem lepší nabídku. Na taggart.cz jsou k dispozici různá auta s nízkým počtem najetých kilometrů za ceny startující od 300 Kč za den. Snadno si lze rezervovat vybraný vůz za jasných podmínek a bez skrytých poplatků. Informační linka funguje nepřetržitě, tudíž se dovoláte klidně i o víkendu o půlnoci. Dlouhodobý pronájem aut může využít kdokoliv, například i osoby v registru apod. Přistavení očekávejte podle vaší potřeby, není problém i tentýž den. Přistavení a odvoz se provádí v rámci Prahy zcela zdarma. 

Další výhody pronájmu vozů

Půjčení na delší dobu nemusí být spojeno zrovna s operativním leasingem. Není problém vám vybraný automobil půjčit třeba i na měsíc, přičemž nebudete vázáni dlouhodobě smlouvou. Pronájem aut Praha znamená, že se nemusíte starat o náklady spojené s údržbou, provozováním a pojištěním, protože všechno hradí autopůjčovna. Jakmile se ocitnete v nouzi, využijete nonstop asistenční službu, která je vám skutečně k dispozici čtyřiadvacet hodin denně. Můžete praktikovat i zahraniční cesty, všechny vozy jsou pojištěné v rámci EU. Před půjčením auta využijte zkušební jízdu, existuje i možnost si zapůjčit auto i s řidičem, a to za cenu 250 Kč za hodinu. Nechybí ani vybavení, vyžádejte si dětské autosedačky, navigace, zavazadlové boxy nebo nosiče.