Představujeme firmy

Přišla krize? Prodejte nepotřebný vůz okamžitě a za hotové!

Jste ve finanční tísni? Máte vůz, který byste chtěli prodat, ale stále to odkládáte, protože to je práce na dlouhé lokty? Pokud potřebujete nutně finanční prostředky nebo se bez starostí zbavit svého vozu, je tu jedna možnost, kterou byste měli zvážit: výkup ojetých aut.

výkup ojetých aut

V čem je tato služba lepší než klasické bazary?

Hlavní výhoda tkví v tom, že můžete mít peníze okamžitě a v hotovosti. Odpadnou vám veškeré starosti s klasickým prodejem vozu, kdy se čeká na kupce. A pokud je vaše auto ve velmi špatném stavu, autobazary ho mohou odmítnout. V případě výkupu tento problém mizí, protože pro ně není překážkou ani nefunkční nebo velmi opotřebovaný vůz. Orientační cenu se dozvíte předem a nebudete muset procházet složitým papírováním.

Máte vůz na leasing? Nemusíte ani v tomto případě věšet hlavu. Součástí je i nabídka doplacení vašeho úvěru nebo leasingu!

Modelový příklad

Máte starý vůz na zahradě, který vám tam jenom překáží. Víte, že bazary ho nevezmou a nemáte čas vymýšlet plán, jak ho prodat. Jednoduše najedete na internetové stránky společnosti zahotove.cz, kde najdete formulář k vyplnění. Po jeho odeslání dostanete orientační cenu. Zaměstnanci služby za vámi do 24 hodin přijedou. Nejedná se pouze o výkup aut v Praze, ale dorazí kamkoliv po celé České republice. Prohlédnou vozidlo, zjistí jeho stav a stanoví konečnou prodejní cenu. Pokud se dohodnete, na místě bude podepsána kupní smlouva. Na vlastní náklady zajistí jeho odvoz, pomohou vám se zrušením pojištěním a vyřídí za vás veškerou administrativu.

Co je potřeba

Pro to, aby společnost váš vůz vykoupila, je nutné, aby měla všechny 4 kola a oba technické průkazy. Vám stačí občanský průkaz a plná moc vlastníka s úředně ověřeným podpisem. Takto prodat můžete vůz jakékoliv značky, dokonce i vraky, užitkové a stavební stroje, vozidla s propadlou STK, či veterány.

Že to zní až moc jednoduše? Přesně takto jednoduché to je. Šetřete svůj čas na důležitější věci a přenechte starost o nepotřebný vůz spolehlivé firmě!