Zajímavosti

Jízda ve vojenských vozidlech

Nemůžete se již dočkat, až venku konečně začne být teplo a Vy budete moci trávit více času mimo domov? Kromě oblíbených aktivit můžete letošní jaro vyzkoušet také něco nového.

jízdy v tanku

Projížďka v BVP

Ti z vás, kteří nevynechají žádnou příležitost k vychutnání si skvělého pocitu z řízení vojenských vozidel, by si neměli nechat ujít příležitost k projížďce v BVP. V tomto obrněném transportéru na vlastní kůži zjistíte, jaké to je projíždět se na drsném terénu. Nyní si nově vyzkoušíte jízdu jako spolujezdec a zjistíte, že také na místě spolujezdce můžete prožít adrenalinovou jízdu. Super zážitek si odnesete také z prohlídky rozsáhlého vozového parku, kde na vlastní oči spatříte opravdové rarity v oblasti vojenské techniky z historie.

Adrenalinové zážitky z jízdy v tanku typu T-55 a T-72

Lákavě pro nadšence vojenské techniky zní také projížďka v bojovém tanku. Během několika hodin se budete moci stát jedním z členů hrdinné posádky a zažijete neopakovatelné pocity z jízdy v tanku. Nedaleko Prahy ve vojenském areálu jsou k projížďce připraveny unikátní modely typu T-55 a T-72. První jmenované tanky se zúčastnili mnoha historických konfliktů. Byli součástí vojenské techniky během studené války a objevili se v bojích například v Maďarsku v roce 1956, ČSSR v roce 1968 a ve válkách na Blízkém východě. Model typu T-72 je o několik let mladší a jde o nejpoužívanější tan států Varšavské smlouvy od 70. let až do rozpadu Sovětského svazu. Tento tank byl vyvážen do zahraničí. Spoustu zábavy si užijete také s mnoha jinými zážitky. Vybírat je můžete z této pestré nabídky www.firmanazazitky.cz/originalni-darky/. V této kategorii najdete také náměty na dárky pro Vaše nejbližší.