Nezařazené

I interiér vozu si zaslouží péči

V zájmu každého řidiče by mělo být, aby jeho automobil vypovídal o jeho osobnosti. Kdykoliv se může stát, že budete potřebovat svézt někoho známého nebo možná i cizího. A rozhodně dobrý dojem nevyvoláte, pokud dotyčného povezete ve špinavém autě. Umytí auta v myčce se bere jako automatická péče, ale ruku na srdce, jak často čistíte také interiér vašeho vozu?

autopotahy

Místem, které je velmi náchylné na poškození, jsou sedačky. Kromě toho, že se opotřebovávají při vysedání a nasedání, může se také stát, že je znečistíte, pokud vozíte nějaké náklady, převážíte domácí mazlíčky a v neposlední řadě také vaše ratolesti se mohou na vzhledu autosedaček výrazně podepsat. Každý rodič totiž ví, že nejúčinnějším prostředkem jak umlčet za jízdy nervózní dítě je jídlo nebo pití. Své sedačky můžete chránit autopotahy. Ty se vyrábí hned v několika variantách.

Speciální kategorii tvoří autopotahy jednorázové, které se využívají příležitostně. Častější jsou potahy univerzální, které však mají své nedostatky a pro náročné řidiče budou mít spoustu negativ. Svou službu však umí splnit velmi dobře a proto jsou u řidičů poměrně oblíbené. Pokud vám však záleží na tom, aby byl váš vůz bez jediného nedostatku, pak se určitě podívejte po přesných autopotazích, které jsou šité na míru jednotlivých modelů. Jsou sice dražší, ale cena v tomto případě zcela odpovídá kvalitě. Nabídka autopotahů je velmi široká, na výběr je mnoho zajímavých vzorů a barevných kombinací, z nichž si můžete vybírat třeba na těchto stránkách www.vopi.cz/autopotahy/. Dalším prvkem, jak vylepšit svůj vůz mohou být autokoberce. Ty jsou stejně jako autopotahy vyráběny v různých formách a je vhodné měnit je podle ročního období. S přicházejícím jarem se můžete podívat po textilních autokobercích, na zimu si však obstarejte raději gumovou variantu.