Autopůjčovna Osobní vozy

Nemáte finance na vůz? Využijte operativní leasing!

Život bez auta si dnes umíme představit velmi těžko, neboť nám šetří spoustu času a usnadňuje převoz věcí, s nimiž bychom se v tramvaji či autobuse pěkně natrápili. S kvalitním vozem si zajedeme na dovolenou nebo návštěvu k babičce, kde jezdí hromadná doprava zřídka. Pouze malé procento lidí je natolik finančně zajištěno, aby si mohlo dovolit koupi nového automobilu a uhradit jej v plné výši na místě. Tyto situace lze řešit půjčkou a postupným splácením, které je však často opředeno nemalými výdaji navíc!

operativní leasing

Operativní leasing – pronájem vozu bez starostí

Zajímavým a čím dál více požadovaným způsobem pořízení vozidla je operativní leasing. Jedná se o dlouhodobý pronájem dopravního prostředku, který je po celou výpůjční dobu majetkem leasingové společnosti. Ta se detailně postará o veškeré služby, jež jsou v průběhu leasingu zapotřebí! Nemusíte se zabývat výměnou pneumatik, zákonným či havarijním pojištěním ani dálničními poplatky!

Spolehlivým partnerem v této oblasti je operativní leasing od Hertzlease.cz, který přichází s řadou výhod. Na základě vašich požadavků si vyberete vozidlo z nabídky vozového parku společnosti. Všechna auta jsou perfektně zajištěna po technické i interiérové stránce, což je důsledek nejen výborné péče profesionálů, ale také skutečnosti, že poskytovaná vozidla jsou často měněna za nová!

Kompletní servis na cestách

Operativní leasing nevyžaduje akontaci, a dopředu tak můžete počítat s jasně danými měsíčními náklady. Po ukončení leasingu auto vrátíte anebo si zapůjčíte další vůz na potřebné období. Příjemným faktem je, že se vás nedotýká pokles zůstatkové hodnoty vozu! Jezděte bezpečně, pohodlně a bez starostí! Operativní leasing se komplexně postará o všechny náležitosti spojené se zapůjčením dopravního prostředku a poskytne vám možnost být řidičem značkových a prostorných aut pro celou vaši rodinu.