Osobní vozy Příslušenství

Jak chránit sedačky v autě před poškozením?

Autopotahy na míru

Pořídili jste si nové auto a rádi byste jejich autosedačky vybavily novými autopotahy? Navštivte e-shop společnosti Vopi a vyberte si z pestré nabídky univerzálních autopotahů i autopotahů šitých na míru. Váš nový vůz můžete vybavit také pečlivě vyráběnými gumovými autokoberci.

Proč používat autopotahy?

Důvodů, proč chránit původní autopotahy je hned několik. Jedním z nich je především ochrana před znečištěním. V případě, že se Vám podaří například při řízení vylít na autopotahy kávu nebo je zašpiníte při pojídání nejrůznějších pokrmů, přesvědčíte se, že autopotahy od Vopi se čistí mnohem lépe než samotné původní čalounění na sedačkách. Jistě uvítáte také možnost lehkého sundání autopotahů ze sedaček. Autopotahy na míru i univerzální autopotahy se dají také vyprat. Po vyprání je můžete vyvěsit a nechat samovolně uschnout. Tuto vlastnost uvítají především řidiči dodávek či užitkových vozů. Právě tito řidiči usedají do auta často zašpinění, a proto jeden z hlavních parametrů při výběru autopotahů tvoří právě tato vlastnost.

Kde koupit kvalitní autopotahy?

Společnost Vopi dává klientům možnost volby mezi univerzálními autopotahy a autopotahy šitými na míru. Velmi oblíbené především v chladných podzimních a zimních dnech jsou vyhřívané autopotahy, které dodají pocit pohodlí také v jakoukoliv denní hodinu. Vaše vysněné autopotahy na míru si můžete vybrat zde www.vopi.cz/autopotahy/. Autopotahy na míru lze objednat z více než padesáti materiálů a barevných variant látek autopotahů. Ke snadnějšímu vyhledávání můžete použít speciální konfigurátor, kde si snadno a rychle najdete autopotahy podle značky a typu Vašeho automobilu.