Autopůjčovna

Recenze autopůjčovny Easyrent: snadné a rychlé půjčení vozu

Jsme veselá parta sedmi mladých lidí, kterou baví treking po českých horách. Většinou vyjíždíme za dobrodružstvím vlakem nebo autobusem, ale někdy to chce změnu v podobě dopravy vlastním vozem. Protože žádný z nás auto zatím nevlastní, řešíme tuto situaci půjčením vozidla z autopůjčovny. Pro tento případ jsme si vytipovali jednu z pražských autopůjčoven, jejíž služby se nám zdály být pro naši potřebu nejlepší.

Pohodlné a snadné zapůjčení vozidla

Vzhledem k počtu cestujících musíme volit automobil typu minivan, do něhož se pohodlně vejde všech sedm účastníků naší výpravy do přírody. V autopůjčovně Easyrent jsme si vybrali vůz Mercedes Benz Vito s naftovým motorem, manuální převodovkou a opravdu nízkou spotřebou, kterou jsme si již několikrát otestovali. Minivan si obvykle půjčujeme v pátek ráno, kdy vyrážíme na trek, a pak samozřejmě přes celý víkend. Autopůjčovně ho vracíme v pondělí ráno.

Dálniční známka, nulová spoluúčast

Výhodou autopůjčovny Easyrent je hlavně to, že zapůjčený vůz je vždy v perfektním stavu. Dokonce si lze stanovit místo a čas, na něž vám autopůjčovna automobil přistaví. Vůz je přitom vybavený dálniční známkou a na jednu nájemní smlouvu je možné bez příplatku zapsat více řidičů. To je pro naši partu hodně zajímavá služba, protože takto se můžeme při řízení pohodlně střídat, jelikož řidičské průkaz vlastníme vlastně všichni. Obvykle si také sjednáváme 0% účast na škodných událostech.

Další výhody, které nabízí autopůjčovna Easyrent

Vzhledem k tomu, že podmínkou nájmu je při vrácení vozidla jeho uvedení do původního stavu, oceňujeme možnost za příplatek si nechat automobil kompletně vyčistit. Opravdu to ušetří spoustu času vzhledem k tomu, že se z treku vracíme pozdě večer v neděli a na druhý den už musíme auto vracet. Takto nám odpadne jedna nepříjemná starost.