Osobní vozy

Crossroad Renault Kadjar – exotický jménem, svůdný siluetou

Vůz je vizitkou vašeho životního stylu. Chcete být styloví? Užijte si první jízdu za volantem Renaultu Kadjar a uvidíte, že budete chtít víc.

Elegantní linie, sportovní robustnost, působivá čelní maska, interiér luxusní svou architekturou i velkorysým prostorem – to vše a mnohem více představuje vůz Renault Kadjar – exotický jménem, svůdný siluetou.

renault kadjar

Nejúspornější model své řady

Vnitřní komfort vozu zajišťuje prostorná kabina, která je díky fixnímu panoramatickému střešnímu oknu příjemně zalitá světlem. Smysl pro praktičnost i pro detail v sobě nese vysoko umístěná široká středová konzola, chromovaná řadící páka včetně dalších přístrojů či měkčená palubní deska. Rovněž posezení v pohodlných sedadlech vozu Renault Kadjar slibuje perfektní pocit z jízdy. Není to ale jen o svůdné linii, tento crossover si zamilujete i pro výkonnost jeho motoru a úspornost paliv. Ať už je Renault Kadjar vybaven šestistupňovou převodovkou nebo automatickou dvojspojkovou převodovkou EDC, vyznačuje se nejúspornějším motorem v celé modelové řadě.

Do města i do terénu

Chcete se bez problémů prohánět po silnici i polní cestě? Renault Kadjar se stane vaším věrným společníkem. Podtrhne vaši osobitost, prozradí vašemu okolí ten správný vkus, a navíc vám dopřeje dobrodružství z příjemné jízdy, ať už se chystáte na cestu za hranice nebo na venkov. Smyslný design, rozmanité palubní technologie včetně multimediálního systému, pohon předních nebo všech čtyř kol, ale také působivá velikost zavazadlového prostoru s praktickou rovnou podlahou, výklopné tažné zařízení a mnoho dalších pozitiv – to je vizitka distingovaného a komfortního vozu Renault Kadjar.

Zaujal vás tento moderní crossroad? Pojďte si užít první zkušební jízdu. Třeba vás tento vůz tolik překvapí svými jízdními vlastnostmi, že se s ním rozhodnete objevovat svět. Tak šťastnou cestu za každým novým dobrodružstvím, ať už se odehraje kdekoliv.