Osobní vozy

Váš nový vůz pod taktovkou FORD

Přemýšlíte o nákupu nového vozu? Hledáte kompromis mezi slušnou cenou a nadstandartní výbavou? Pak si prohlédněte nové špičkové vozy Ford, které se mohou pochlubit moderním designem a skvělými jízdními vlastnostmi.

Ford

Tradice od roku 1903

Právě v tomto roce založil světoznámou společnost Ford Motor Company průkopník Henry Ford, známý jako zakladatel pásové výroby. Ta tehdy změnila svět průmyslu a její technologie se využívají dodnes. Díky tomu se značka Ford dostala do podvědomí amerických občanů, kteří se zájmem nakupují cenově dostupné varianty vozů. A jakmile se výroba rozšířila také do Evropy, vznikly nové modely osobních aut, jako jsou Ford Escort, Sierra nebo Focus. V roce 2007 je představen Ford Mondeo řadící se dodnes mezi luxusní vozy.

Mondeo – jízda bez kompromisu

Luxusní Ford Mondeo vyjadřuje energii a sílu. Zároveň je tento model osobního auta elegantní, půvabný a připravený vždy splnit požadavky svého majitele – ať už na rychlou sportovní jízdu nebo uhlazenou projížďku impulsivním městem. Detailně propracovaný a dílensky perfektně zvládnutý interiér i karosérie dávají modelu auta nálepku nekompromisní kvality.

Ovšem strůjci vozu Ford Mondeo nechtěli pouze upoutat pozornost vzhledem, ale především dokázat, že luxusní vozidlo může být také pohodlné a zábavné. Nízká spotřeba, nadstandardní výbava a nejnovější technologie jsou jeho dalšími bonusy. Vysoké nároky klade výrobce také na bezpečnost a vztah k životnímu prostředí, což zajišťuje mimo jiné zapracováním a výběrovými materiály, snížením spotřeby paliva a inovativními technologiemi.

Vyzkoušejte testovací jízdu ve svém městě

Pokud se sami chcete přesvědčit, že je toto auto jako stvořené pro vás, můžete si ho vyzkoušet a prohlédnout v autosalonu. Auto MOTOL BENI, a.s. je leaderem na trhu značky Ford a nabízí vám dvě pobočky v Praze, kde provádí nejen prohlídky a testovací jízdy vozů, ale také jejich opravu a servis.