Osobní pneumatiky Placená inzerce Tipy a triky

Pneumatiky pro sportovní vozy

Hledáte vhodné nové pneumatiky pro Váš automobil? Cena pro Vás není důležitá, ale prvořadá je bezpečnost?

V první řadě byste měli vědět, jaké pneumatiky jsou pro Vaše auto určené. Tento údaj naleznete v technickém průkazu od automobilu. Na trhu je dnes několik velkých výrobců pneumatik, kteří se předhánějí nejen kvalitou ale i cenou. Pokud vlastníte sportovní vůz vysoké třídy a chcete jej oživit o kvalitní pneumatiky, dáváme Vám do pozornosti těchto pár řádků.

Do pozornosti Vám dáváme pneumatiky značky Continental, konkrétně Conti Sport Contract

205/55 R16 91. Tyto sportovní pneumatiky splňují všechny podmínky a požadavky i těch nejnáročnějších klientů a jsou určeny pro sportovní vozy nejvyšší třídy. Pneumatiky jsou charakteristické vynikající přilnavostí k vozovce, stabilním chováním ve směru jízdy, mají vynikající výkon při brzdění a jsou odolné vůči aquaplainingu. Tyto pneumatiky dokonce snižují spotřebu paliva vašeho automobilu. Jsou charakteristické efektivní koncepcí profilu, asymetrický profil zajišťuje optimální přilnavost v každé situaci. Samozřejmostí je mimořádně přesné řízení v zatáčkách.

Pneumatiky jsou velmi tiché, takže v automobilu budete mít pocit, jako byste se vznášeli. Budete vnímat jen cestu, která Vám bude přes okna ubývat jakoby jste sledovali nějaký film, a přitom budete řídit své auto.