Představujeme firmy

Problém s parkováním konečně vyřešen!

Nad parkováním především ve velkých městech a centrech visí velký otazník již řadu let. Přibývá aut, ale parkovací plochy nestačí a řidiči se tak často uchylují k parkování na soukromých pozemcích, před firmami a mnohdy i na místa, kde je zákaz parkování označen značkou. Také se vám stává, že na vašem pozemku, před firmou nebo objektem stojí cizí vozidla? Máte pocit, že hrozba pomocí dopravní značky odtáhnutí automobilu nepomáhá? Vsaďte na chytré, elegantní a velmi účinné řešení!

parkovací sloupky

Parkovací sloupky s dlouhou životností

Jednou z možností, jak si zajistit volné místo pro parkování kdykoliv během dne, jsou parkovací sloupky. Jejich jednoduchá a zároveň velmi silná a stabilní konstrukce může být vybavena sklopným systémem nebo stát pevně. Na výrobu sloupků se používá žárový zinek, jenž dokáže perfektně odolávat výkyvům počasí. Všechny modely jsou vyráběné s ohledem na jejich funkčnost a dlouhou životnost, proto jsou sloupky opatřeny bílým práškovým lakem a dvojím protikorozním, ochranným nátěrem. Na každém sloupku nechybí reflexní prvky pro lepší viditelnost za každé situace. Parkovací sloupky jsou navíc cenově dostupné a vyberete-li si správného výrobce, můžete si být jisti, že vám zajistí též instalaci a vysvětlí obsluhu.

Zábrany pro větší plochu

Velmi žádané jsou též parkovací zábrany, koupíte online v mnoha designech. Jejich využití oceníte při větších plochách a všude tam, kde bojujete s parkováním cizích vozidel. Zábrany jsou rovněž vyrobeny z prvotřídních materiálů a slibují dlouhá léta užívání bez jakýchkoliv vad. Investujete-li do zábrany či sloupku se zamykacím mechanismem, získáte k výrobku též klíče. Díky tomu budou moct parkovací místo využívat dva i tři řidiči. Všechny modely parkovacích zábran jsou vylepšeny o polepy reflexní fólií. Parkovací sloupek či zábrana vás konečně zbaví starostí s obsazeným parkovištěm!