Představujeme firmy Tipy a triky

Jak si zařídit stoprocentní kontrolu nad vlastními vozidly?

Být vlastníkem prosperující společnosti znamená spoustu starostí, které mnohdy můžou přerůst přes hlavu a způsobit mnoho stresů a neklidný spánek. Existují ale služby, které část břímě dokážou převzít za vás a o určitý segment podnikání se spolehlivě postarat. Zahrnuje vaše společnost autodopravu, nebo jen vlastníte pár firemních vozidel, o jejichž cestovních dráhách byste rádi měli přehled? Dnes si povíme o spolehlivém sledovacím systému, díky kterému můžete být v klidu, i když svůj majetek zrovna nemáte na očích.

Sledování vozidel

Trakm8 a k čemu vlastně slouží

Jednou ze společností poskytujících sledování vozidel je Trakm8. Nejde o obyčejnou službu, která sleduje polohu vašeho vozidla pomocí satelitů, ale o pečlivý program, který nejen, že vám v krátkém intervalu udává přesnou momentální polohu vozidla, dokáže cestu autem i kompletně diagnostikovat. Dozvíte se tak časový rozvrh i údaje o cestě; jako například, jaký je předpokládaný čas dojezdu a jaká budou případná zpoždění. Zjistíte také info o hospodárném stylu jízdy. Budete si moci přehrát celou cestu zpětně díky online reportům, zjistíte, jak se choval řidič během jízdy a k dispozici je i velmi užitečná funkce zvýraznění minulých cest. Jedná se zkrátka o celkovou analýzu vozidla z hlediska jeho pohybových drah. Nezní to skoro jako sci-fi?

A k čemu mi to bude dobré?

Trakm8 ocení zejména taxikářské společnosti, větší firmy, společnosti s logistickou dopravou a větší státní a veřejné instituce. Hodí se totiž nejen pro kontrolu jízdy, ale také jako ochrana proti zcizení vozu, jeho pohyb můžete snadno online sledovat z pohodlí domova či kanceláře. Je pak větší pravděpodobnost, že se s vozem znovu shledáte a zloděj bude dopaden. V případě nehody způsobené cizím zaviněním máte s aplikací v mnoha případech větší šanci dokázat, že nejste tím, kdo způsobil kolizi. A jsou tu další a další výhody, na které si můžete přijít sami – stačí vyplnit příslušné formuláře na https://www.trakm8.cz/sprava-vozoveho-parku/sledovani-vozidel a během několika dní může být kompletní správa vozového parku vaše.