Placená inzerce Radíme s výběrem Tipy a triky

Při pojištění online sleva až 64%!

Pro mnoho lidí je uzavírání pojistek na automobil přes internet ještě neprobádanou oblastí. Nicméně pokud můžete ušetřit, až 64% stojí to určitě za zvážení. Více se dozvíte v následujícím článku.

Riziko podvodů minimální

Spousta lidí si při představě pojištění vozidel online vybaví množství podvodníků a velké riziko, že budou okradeni. Opak je pravdou, každé pojištění je sjednáváno přímo na stránkách pojišťovny a peníze se posílají přímo na jejich účet. V současné době u nás může poskytovat povinné ručení 14 pojišťoven: Allianz pojišťovna, AXA pojišťovna, CHARTIS pojišťovna, Česká podnikatelská pojišťovna, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DIRECT Pojištovna, Generali Pojišťovna, Hasičská vzájemná pojišťovna, Kooperativa pojišťovna, Slavia Pojišťovna, Triglav pojišťovna, UNIQA pojišťovna a Wüstenrot pojišťovna.

Bližší informace a porovnání nabízek naleznete na stránkách – Pojištění vozidel

Sjednejte si zároveň i havarijní pojištění

Pokud si zároveň s povinným ručením sjednáte i havarijní pojištění můžete získat další slevu. Havarijní pojištění si vyplatí především u nových, případně několik let starých aut. U starých vozů se již ve velké míře započítává opotřebení a není to již tolik výhodné obzvlášť při značném poklesu cen vozidel v posledních letech.

Stará smlouva = nevýhodná smlouva?

Mezi pojišťovnami je velká konkurence, proto své nabídky často upravují a vyplatí se před zaplacením složenky (výpovědní lhůta je 6 týdnů, takže myslete na to dostatečně s předstihem) porovnat ceny pojištění vozidel. Bonusy se mezi pojišťovnami přenáší, takže o ně nepřijdete. Některé pojišťovny nabízí nižší cenu povinného ručení oplátkou za sankce při nehodě, proto je dobré před samotným uzavřením přečíst důkladně smlouvu. Jiné naopak nabízí zachování bonusů při první nehodě. Udělat si přehled chvíli zabere, ale vyplatí se to.

(placená inzerce)

2 komentář

  1. To pojisteni je vsude, abych kazdeho pul roku menila pojistovnu porad lepsi nabidky… :/

  2. Kdybys vedela ty provize co z toho maji, tak bys prodavala taky jako o zivot ;-)

Komentáře nejsou povoleny.