Představujeme značky Tipy a triky

Opravu starších typů Zetorů zemědělci zvládnou i svépomocí

V České republice mají traktory Zetor dlouholetou tradici. Díky své spolehlivosti a vysoké kvalitě si dokonce získaly oblibu i v zahraničí. Vzhledem k tomu, že se jedná o český produkt, který zde má nemalé zastoupení, vzniklo dokonce několik publikací, díky kterým si farmáři jsou schopni starší typy těchto traktorů opravit svépomocí.

zetor

První traktory Zetor se u nás objevily již ve 40. letech. První prototyp získal název Z-25 a ještě dnes ho můžeme spatřit v menších hospodářstvích. Traktory této značky zkrátka fungují dlouho. Je pouze potřeba čas od času vyměnit některé náhradní díly, stejně, jako u automobilů.

Oprava traktorů Zetor

Při opravách traktorů Zetor servisy ve většině případů používají zejména originální náhradní díly, které zpravidla stojí dvojnásobek toho, co neoriginály. Náhradní díly hodící se pro Zetor je však dnes možné bez problémů objednat i na internetu a starší zemědělský stroj si opravit svépomocí. Na trhu jsou navíc stále k dostání publikace, které jednotlivé opravy podrobně popisují.

Dostupnost náhradních dílů

Ať už kupujete automobil nebo traktor, důležitá je vždy dostupnost náhradních dílů. Pokud se stroj porouchá a práce na poli stojí, farmáři mohou přijít o nemalé zisky. Právě proto je dostupnost náhradních dílů klíčová. Vzhledem k tomu, že traktory Zetor jsou českou značkou, která zde má velké zastoupení, není s dostupností náhradních dílů žádný problém.

Nekvinda – Zemědělská technika a.s.

Pokud hledáte dodavatele náhradních dílů, hodících se pro Zetor, podívejte se na nabídku společnosti Nekvinda-Zemědělská technika a.s. Společnost na svém e-shopu nabízí pouze produkty prověřené kvality a zboží je odesíláno do 24 hodin.