Placená inzerce Pojištění

Nejvýhodnější nabídky povinného ručení

Povinné ručení, nebo-li zákonné pojištění je jiný název pro pojištění odpovědnosti z provozu vozidla.

Pokud chce majitel s vozidlem jezdit po pozemních komunikacích, musí mít toto pojištění vyřízeno, jinak nemůže na silnice vyjet. Toto pojištění je dobré na to, že pokud způsobíte dopravní nehodu, pak pojišťovna zaplatí opravu vozidla, které jste poškodili, nikoli však Vašeho. Aby platila i Vaši opravu, musíte mít uzavřenou havarijní pojistku, která není povinná a je mnohem dražší.

Srovnání povinného ručení online

Na internetu můžete také narazit na srovnání povinného ručení. Díky srovnání ihned zjistíte, která pojišťovna je pro Vás nejvýhodnější. Ne všechny pojišťovny mají stejná kritéria při pořizování povinného ručení. Proto je lepší nechat se informovat u více pojišťoven a vybírat si posléze. Ceník povinného ručení má na svých stránkách každá pojišťovna. S tímto ceníkem Vás seznámí i v autobazarech, kde mají smlouvy s pojišťovnami, proto abyste mohli ihned uzavřít pojištění a vyrazit s vozidlem na silnice.

Sjednejte na internetu

Auto pojištění si můžete sjednat i pomocí internetu z pohodlí domova. Tato metoda je velmi rychlá, jednoduchá a spolehlivá. Během několika okamžiků održíte email, v němž Vám přijde zelená karta. Tuto si stačí pouze vytisknout a můžete vyrazit na cesty. Pojištění vozidla je naprosto nezbytné nejenom pro jízdu u nás, ale také pro jízdu v zahraničí. Pokud nebudete spokojeni s nabídkou Vaší současné pojišťovny, můžete samozřejmě přejít k jiné. Pokud budete jezdit bez nehod, jsou i ostatní pojišťovny, schopny uznat Vám bonusy, proto se Vaše pojistka může výrazně snížit. Na oficiálních stránkách najdete také údaje, které hovoří o vyší pojistného, kterým jste kryti. Pro běžné nehody a situace, které mohou nastat, by měla bez problému stačit základní verze pojištění, která Vás pojišťuje do 50 milionů korun škody na majetku a do 50 milionů korun škody na zdraví. Do škody na zdraví samozřejmě patří také lékařská péče a následná léčba.

1 komentář

  1. Ja bych doporučila krytí až do 100 miliónu, člověk nikdy neví co může způsobit, nevybíra si do čeho narazí.

Komentáře nejsou povoleny.