Placená inzerce Představujeme značky

Jezděte i vy na skútrech Kentoya

Už žádné nekonečné popojíždění v kolonách aut, ani žádné zpoždění na schůzkách. Usedněte na skútr Kentoya, prohánějte se městem bez zdržení a buďte v cíli vždy na čas. Skútry se hodí na rozdíl od ostatních druhů motorek do hustého městského provozu díky své dobré manévrovatelnosti, nízké spotřebě a většímu úložnému prostoru.

Proč jezdit na skútru?

Doba, kdy na skútrech jezdily pouze ženy na nákup někde na venkově, je již dávno za námi. Na těchto elegantních strojích se dnes prohání ženy i muži mnohdy známých tváří. Výhody u skútrů najdete zejména v hustém městském dopravním provozu. Díky malým rozměrům se s ním dostanete kamkoliv a kdykoliv. Prokličkujete mezi auty, dostanete se rychle do práce a zaparkujete i na malém prostoru, kde byste s autem obyčejně nezaparkovali. Se skútry se nemusíte bát jezdit ani v deštivém počasí.

Představujeme skútry Kentoya

Značka Kentoya je královnou českých skútrů. Na počátku 21. století se Kentoya zasloužila o rozšíření skútrů jako dostupného a praktického dopravního prostředku. Skútry Kentoya jsou charakteristické nízkou pořizovací cenou, a tak si je může dovolit široká veřejnost. Dokonce výrobce nabízí i skútr bazar, kde občas můžete narazit na zajímavou nabídku.

Stroje jsou elegantní, barevné a vhodné pro ženy i muže všech věkových kategorií. Skútry této značky jsou oblíbené díky svému designu, výkonu, spolehlivosti a také nízkým provozním nákladům.

Úspěchy značky Kentoya

Kentoya v posledních letech zažívá velký rozmach, a to nejen co se týče představování novinek na trhu. Značka si vybudovala rozsáhlou distribuční a servisní síť, díky níž poskytuje svým klientům kvalitní služby. V roce 2008 dokonce Kentoya získala mistrovský titul Jana Němce a červené Sharky v domácím šampionátu, jehož se účastní celá řada známých značek skútrů. Skútry Kentoya vás nikdy nenechají někde stát, vždy vás dopraví do cíle.

Zdroj: www.kentoya.cz