Příslušenství Tipy a triky

Zimní doplňky pro Váš automobil od Vopi.cz

 

gumové autokoberce

Rádi byste s výměnou zimních kol za letní inovovali také interiér Vašeho automobilu? Nezapomeňte přitom na koupi nových autokoberců. Díky autokobercům totiž můžete chránit interiér rodinného či firemního motorového vozu od nánosů špíny. Jistě to znáte velmi dobře z vlastní zkušenosti. Po sněhu na chodnících zbyly hromady štěrku, který se lepí na boty a tím se velmi lehce dostává do interiér vozu. Ke vzteku přitom může být každodenní vysávání látkových autokoberců. Jedinečným řešením se v takové chvíli stávají gumové autokoberce, které stačí pouze vytřepat.

Zařiďte se komfortně díky gumovým autokobercům

Velmi oblíbené jsou především přesné gumové autokoberce na míru od společnosti Vopi. Tyto autokoberce byly vyrobeny tak, aby přesně kopírovaly tvar podlahy daného motorového vozidla. Přesné gumové autokoberce na míru se doporučují používat především v zimním a podzimním období. Právě v tuto dobu se totiž venku setkáváme s největším množství nečistot. Na podrážku se po podzimních deštích lepí spadané listí, v zimě naopak štěrk a zbytky sněhu. Společnost Vopi je firmou, která gumové autokoberce nejen prodává, ale také sama vyrábí. Koupě prostřednictvím e-shopu společnosti Vopi je tak sázkou na jistotu, že získáte prvotřídní české zboží s vysokou kvalitou. Nejprodávanější gumové autokoberce najdete v portfoliu společnosti Vopi, ostatní modely aut je schopno Vopi dodat v co nejbližší době. Ke koupi můžete prostřednictvím e-shopu www.vopi.cz/presne-gumove-autokoberce/téměř okamžitě. Stačí vědět, jakou značku potřebujete.

Nová škrabka na auto

Ačkoliv se zima přesunula do své druhé poloviny, stále je pravděpodobné, že přijdou mrazivá rána a bude potřeba z oken aut seškrábat námrazu. Buďte na takovou situaci připraveni a vybavte se škrabkou na auto s rukavicí. Předejdete tak nepříjemnému prochladnutí rukou. Vnitřní strana rukavice obsahuje „kožíšek“. Materiál škrabky tvoří plast společně s textilem. Škrabka s rukavicí je prodávána v různých barvách.