Autopůjčovna

Pronájem nákladních automobilů

Pokud zrovna ve svém podnikání řešíte, jestli koupit nový nákladní automobil, nebo si ho raději zatím pronajmout, tak vám určitě mozek pracuje na plné obrátky a zvažujete všechna pro i proti. Každá varianta má totiž svoje výhody. Proč se ale rozhodnout právě pro pronájem? Třeba proto, že se tak zbavíte starostí, kde sehnat nejlevněji  drahé pneumatiky, jelikož toto je plně v režii pronajímatele.

půjčovna nákladních vozidel

Nákladní automobil v pronájmu snadno a rychle

Rádi šetříte svoje finance, protože je umíte rozumně využít jinde a lépe? Pak pronájem automobilů je přesně to pravé pro vás. Nákladní automobil v perfektním technickém stavu může být do patnácti minut u vás. Proč? Protože takto dlouho, nebo spíše krátce trvají sepsání smlouvy a administrativní záležitosti. Půjčený nákladní vůz je připraven ihned k odjezdu s vámi. K dispozici jsou vozy jak v třídě do 3,5 tuny, tak i nad 7,5 tuny, a dokonce i kamiony s užitnou hmotností do 16 tun, na které se vejde až 38 europalet. Potřebujete sklápěč, nebo dáte přednost tahači přívěsů? Aha, spíše využijete klasickou menší dodávku. Pak i pro vás je tato nabídka aut k pronájmu. Ford, Fiat, Mercedes, Renault, DAF, Iveco, Volvo to jsou zástupci značek pronajímaných vozů a vybrat si může opravdu každý.

Podmínky pronájmu

Minimální doba pronájmu je jeden týden, ale po dohodě je možné pronajmout nákladní automobil i na kratší dobu v rámci tzv. krátkodobého pronájmu. Tento je výhodný hlavně v případě řešení porouchaného automobilu v podnikání, kdy potřebujete pronajmutý náklaďák jen po dobu opravy toho vašeho. Při podpisu smlouvy o pronájmu se skládá vratná kauce na havarijní pojištění, jehož výše je více než příjemná.

Jste-li fyzická osoba, předkládáte pouze svoje řidičské oprávnění pro určené skupiny a občanský průkaz či cestovní pas. Pro živnostníky a podnikatele ještě platí navíc podmínka předložit i živnostenský list, nebo výpis z obchodního rejstříku.

Společnost Financial System je specialista na pronájem nákladních automobilů, včetně návěsů a přívěsů. Firma vlastní na 100 kusů kompletně pojištěných vozů, z nichž může zájemce libovolně vybírat.