Osobní vozy

Kvalitní mytí zvýší hodnotu vozu při prodeji

Automyčka Praha (Karlín)

Rozhodli jste se rozloučit se svým vozem? Oslňte nejen jeho vlastnostmi a výbavou, ale také vyšperkovaným vzhledem. K tomu vám pomůže precizní ruční mytí, jež se soustředí na každý detail vozu a dokonale ho připraví nejen na prodej, ale též delší vyjížďku. V čistém a umytém voze se vám bude lépe cestovat a konečně se přestanete stydět vozit kamarády, kolegy nebo dokonce šéfa. Pokud se navíc rozhodnete pro automyčku v Karlíně, můžete získat věrnostní kartu, s níž získáte desáté mytí zdarma!

Pro firmy i soukromníky

Automyčka Praha (Karlín) připravila atraktivní nabídku mytí a čištění vozidel pro soukromé osoby i firmy. Pro pravidelnou péči o firemní vozidla si nechejte vytvořit měsíční balíček na míru tak, aby byla všechna auta z vašeho vozového parku vždy připravena reprezentovat vaši společnost. Soukromé osoby se mohou také online objednat a vybrat si jeden z řady mycích programů. V nabídce má automyčka Karlín levnější programy se základním čištěním i luxusní balíčky komplexní péče o interiér i exteriér vozidla. Myčka vozidel je umístněna vedle supermarketu, takže můžete spojit příjemné s užitečným a svěřit svůj automobil do rukou odborníků, mezitím si v klidu nakoupit a těšit se na voňavý a vyčištěný vůz. Detailně popsané mycí programy zahrnují také délku mytí a možnost online rezervace.

Luxusní programy pro náročné

Velmi oblíbený je pak program bezkontaktního předmytí aktivní pěnou, kdy se odstraní zaschlý hmyz a ručně se myjí disky. Dnes si již můžete připlatit také hydrofobní ochranu laku na dvanáct týdnů, tepování koberců, impregnaci pneumatik a samozřejmě ošetření palubní desky a dalších vnitřních plastů. Program pro náročné řidiče pak zahrnuje navíc ještě dezinfekci klimatizace, doplnění vody do ostřikovačů a aplikace tekutých stěračů. Na svém plechovém miláčkovi nešetřete, pravidelná údržba kokpitu i vnějšího laku se odrazí při prodeji a také na vaší vlastní vizitce. Každý chce přece jezdit v čistém a vyleštěném vozidle, kde se cítí jednoduše báječně!