Novinky

Vybavte svou autolakovnu s profesionály!

Vlastníte autolakovnu a chcete svým zákazníkům dopřát špičkové služby? Budete potřebovat kvalitní vybavení vhodné taktéž pro průmyslové provozy. Ať už vám chybí stříkací kabina anebo odsávací box, vždy se obracejte na odborníky, kteří vám zaručí kompletní podporu během renovace či budování nové dílny. Zároveň vám zajistí následný servis, jenž je nezbytný pro dlouhodobý a funkční provoz firmy.

lakovací kabina

Lakovací kabina na míru

Ve vaší autolakovně samozřejmě nesmí chybět lakovací kabina. Zajímavě řešené modely a rozměrové varianty najdete například na http://www.naverbrno.cz/, jež zastřešují profesionálové zabývající se touto problematikou již několik let. Technologická zařízení jsou dodávána na základě pozitivních referencí, neustálého vývoje a pravidelných zkoušek. Využít lze rovněž poradenství, a to zejména v případě, když nevíte, jaké vybavení lakoven zvolit a která zařízení budou plně vyhovovat vašemu zaměření. Cenovou kalkulaci si můžete nechat připravit také na další produkty, jako jsou vstupní i výstupní agregáty, popřípadě odsávací stěny.

Nabízené kabiny jsou specifické svými rozměry, stavbou i vlastnostmi. Lakovací kabina vyžaduje také nezbytné příslušenství, aby bylo docíleno maximálního využití. Tyto kabiny jsou konstruovány tak, aby v nich mohlo docházet k aplikaci různých nátěrových hmot za maximálního zabezpečení a efektivity.

Nezdržujte se administrativními úkony

Jestliže se v této problematice příliš neorientujete, zaručeně oceníte služby obchodního partnera, který vám pomůže zařídit veškeré administrativní kroky spojené s vyřízením povolením a projekční přípravou. Veškerá zařízení odpovídají nejmodernějším dostupným technologickým poznatkům. Významnou službou je stejně tak dohled nad dodržováním obecně platných i environmentálních stanovisek. V rámci zkvalitňování služeb je nabízeno dokonce financování nového technologického vybavení formou úvěru.