Tipy a triky

Co je nového v mytí aut?

automyčky

Mytí v samoobslužných automyčkách patří čím dál tím více k oblíbenějším službám. V posledních letech ji vyhledává čím dál tím více řidičů. Majitelům naopak umožňují samoobslužné automyčky rozvíjet jejich podnikání. Samoobslužné automyčky totiž nepotřebují stálý dohled zaměstnance. Majitelé automyček totiž očistu svého motorového vozu zvládnou hravě sami. Při zakoupení mycího programu stačí zajet do myčky, zajistit vozidlo proti pohybu a nechat omýt vůz.

Výhody používání samooblužných automyček

Používání samoobslužných automyček přináší mnohé výhody. Především se jedná o snadné odstraňování špíny z hůře dosažitelných míst. Mytí aut v automyčce patří k nejrozšířenějším způsobům mytí motorových vozů. Obrovskou výhodou při použití samoobslužných automyček je možnost výběru mycího programu. Volba programu se mnohdy odvíjí na základě znečištění vozidla. Stranu není ani přání řidiče. Při volbě pokročilejších programů je možné nechat očistit od nánosu špíny také podvozek.

Portálové automyčky je čím dál tím populárnější

Portálové automyčky jsou skvělou doplňkovou službou čerpacích stanic, stanic technických služeb či pneuservisů. Portálové automyčky jsou určeny pro mytí jednoho vozidla během jednoho mycího cyklu. Portálové automyčky umožňují mytí, až druhy druhy voskování, oplach osmotickou vodou, mytí pěnou a sušení. Mytí v portálových automyčkách je vhodné, jak pro osobní vozy, tak pro dodávkové automobily. Horizontální a vertikální kartáče umožňují rovněž mytí kol a podvozku. Portálové automyčky uspokojí také ty nejnáročnější klienty. Budoucí majitele portálové automyček bude jistě zajímat skutečnost, že konstrukce portálové automyčky je chráněna před korozí. To je dáno především použitím galvanického pozinku. Portálové automyčky od společnosti BKF CarWash jsou vybaveny dvojitými trysky pro ostřik odvápněnou vodou se sušičkou pro efektivní vysoušení bez bílých skvrn a šmouh.