Plechové disky kol

Plechové disky kol zvolí ten, kdo chce hlavně ušetřit. Tyto disky jsou tou nejlevnější variantou, tomu ale odpovídá nepříliš pěkný vzhled a kratší životnost oproti hliníkovým diskům. Plechové disky k novému automobilu dostanete pouze u nejnižších stupňů výbavy a to platí zejména pro automobily nižší a nižší střední třídy. Pro automobily vyšších tříd výrobci tuto možnost v ceníku ani nenabízejí.

Použití plechových disků lze doporučit pouze pro zimní provoz, při kterém ty hliníkové nadměrně trpí. Zejména soli používané v zimním období na silnice narušují jejich povrchovou vrstvu a projevují se negativně na vzhledu. Levnější plechové disky v zimě samozřejmě také trpí, projevem je zde vznik koroze, která časem řidiče disky vyměnit.

Pokud tedy potřebujete co nejlevnější obutí, zvolte plechové disky. V bazarech se dají sehnat opravdu levně, jejich stav tomu ale odpovídá. Pokud máte zájem o nové plechové disky například pro zimní provoz, zvolte internetové obchody. Snadno zde najdete vhodnou variantu pro Váš vůz za lákavou cenu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *